Wij zijn tegenwoordig bewuster van de wereld om ons heen dan ooit tevoren. Nog nooit heeft de maatschappij, het milieu, kort gezegd de wereld waarin we met z’n allen leven zo’n invloed gehad op het handelen van mensen. Dit heeft ook zijn weerslag in de sfeer waarin wordt ondernomen. Omdat dit binnen ondernemers een belangrijk thema is heeft dit de naam ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ (MVO) gekregen.

Ook wij, als professioneel dienstverlener, maken onderdeel uit van die maatschappij en hebben de mogelijkheid hier onze bijdrage aan te leveren. Wij bevinden ons in een bevoorrechte positie, nu wij onze klanten op een professionele manier van dienst kunnen zijn maar daarnaast dat ook op een maatschappelijk verantwoorde manier kunnen doen.

Dit keer heeft Legal Account er voor gekozen om de Heemskundekring ‘Halchterth’ (Halsteren) te ondersteunen.  Deze steun krijgt vorm door middel van het schenken van administratieve benodigdheden.  Denkt u hierbij aan printers, scanners, faxen en kopieermachines.  Voorzitter,  de heer Kaaks, heeft de spullen in ontvangst genomen.