De feestdagen en het nieuwe jaar zijn alweer bijna een feit.

Hopelijk heeft u alles uit 2015 kunnen halen en zijn de meeste van uw doelen bereikt. Legal Account in ieder geval wel. Wij hebben dit jaar weer alles uit de kast getrokken om onze klanten tevreden te krijgen en ons ingezet om onze dienstverlening zo plezierig mogelijk te laten ervaren.

Dit is medemogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Legal Account en MFB Juridisch Advies. Deze samenwerking zal zich in het nieuwe jaar nog verder ontplooien waar u de vruchten van zult plukken. U zult namelijk ook terecht kunnen bij mr. M.F. (Mélisande) van der Wal-Baltzer.

Daarnaast hebben we dit jaar afscheid genomen van Eline Visser die als stagiair bij ons werkzaam was. Wij willen haar via deze weg bedanken voor het goede werk wat zij heeft verricht voor dit bedrijf. In het nieuwe jaar zal een nieuwe stagiair bij ons de nodige ervaring komen opdoen. Wie deze aanwinst zal is voor nu nog een verrassing.

Legal Account kijkt met vertrouwen uit naar alle obstakels die 2016 met zich mee zal brengen en is ervan overtuigd dat zij deze voor u met de grond gelijk zal maken.

Legal Account en al haar medewerkers wenst u hele fijne feestdagen en een sprankelend Nieuwjaar!

Tot slot wil ik graag van deze gelegenheid gebruik maken om u op het volgende te wijzen. Ons kantoor is tijdens de feestdagen van 24 december 2015 tot en met 4 januari 2016 telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u het kantoor per e-mail bereiken.