Er is weer een jaar voorbij gevlogen, waarin veel klanten van goed advies zijn voorzien en de boekhouding met veel beleid wordt verzocht. Wij geloven dat wanneer alles op juridische en boekhoudkundig gebied uitstekend geregeld is (wat bij ons de standaard is), u de gelegenheid heeft om uw activiteiten zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijk te verrichten. Wij hopen dat u dat door onze dienstverlening zo ervaart, u mede daardoor kunt terugkijken op een succesvol 2019 en u zich weer kunt richten op alle uitdagen en kansen die 2020 met zich meebrengt.

Wij gaan er komend jaar weer kei hard tegenaan om onze diensten alsmede uw ervaring daarmee te verbeteren. Mochten u daarover tips en adviezen hebben, zijn deze van harte welkom.

Wij wensen u en uw vrienden en familie fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Tot slot wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u te informeren dat wij van 24 december 2019 tot en met 1 januari 2020 gesloten en telefonisch onbereikbaar zijn. Voor dringende zaken kunt u per e-mail contact opnemen met uw desbetreffende contactpersoon of een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres.