Bij deze willen wij, Legal Account, u van harte uitnodigen voor een informatiebijeenkomst over de Flex B.V.  Deze bijeenkomst biedt de ideale gelegenheid om vrijblijvend meer informatie te krijgen over de toekomstige veranderingen en wat deze veranderingen voor uw onderneming of voor uw toekomstplannen zullen betekenen.

Waar:                   Legal Account, Rokkeveenseweg 20a in Zoetermeer
Wanneer:            woensdag 17 oktober as.
Aanvang:            20.00 uur
Sprekers:           Mr. V.H.M. Voorn (jurist), Mr. M.A. Dekker (notaris) en drs. J. Verleng (fiscalist)

Ongetwijfeld heeft u gehoord van de wijzigingen welke ingevoerd zullen worden voor het oprichten en inrichten van een B.V., de toekomstige Flex B.V.
Echter, bent u ook op de hoogte van wat dit voor u zal betekenen? Bent u op de hoogte van de voordelen welke u misschien uit deze wetswijziging kunt halen? Door  verschillende berichten van alle kanten over de toekomstige wijziging kunnen wij ons voorstellen dat het u gaat duizelen. U zou waarschijnlijk graag meer, misschien vooral praktische, informatie willen.

Onze specialisten zullen u uitleg geven en al uw vragen zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden. Er zullen drie sprekers zijn die de nieuwe regels met betrekking tot de Flex B.V. zullen toelichten vanuit hun eigen vakgebied. Mr. V.H.M.  Voorn zal het juridische aspect van de Flex B.V. toelichten en mevr. Mr. M.A. Dekker zal dit op notarieel gebied doen. Tevens zal drs. J. Verleng de veranderingen welke op fiscaal gebied plaats zullen vinden bespreken.
Wij zien ernaar uit u op 17 oktober as. te kunnen ontvangen op het kantoor van Legal Account in Zoetermeer. De avond zal om 20u. aanvangen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten, dit uiteraard onder het genot van een borrel.

Indien u aanwezig zult zijn ontvangen wij hiervan graag bericht. Hierna zullen wij u een bevestigingsmail doen toekomen.

Wij hopen u 17 oktober as. te ontmoeten!