Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt zijn er nieuwe ontwikkelingen binnen Legal Account. Verheugd zijn wij over ons nieuwe pand in Zoetermeer waar we vanaf 1 oktober 2013 naar zijn verhuisd. We hebben een mooi en wijds uitzicht over het Zoetermeerse en zijn blij u op deze locatie te mogen begroeten.

Ons adres is:

J.L. Van Rijweg 72
2713 JA Zoetermeer

 

Onze telefoonnummers en andere contactgegevens zijn ongewijzigd gebleven.

Ook is Legal Account verrijkt met nieuwe medewerkers. De heer Jesse Voorn (ook wel ‘Voorn junior’ genoemd) is bij ons werkzaam als juridisch medewerker en vormt een onmisbare steun en toeverlaat voor onze juristen. Hij zorgt voor ondersteuning bij dossierbehandeling en behandelt de incassodossiers. Jesse is ook het brein achter onze social media. Hij houdt de facebook pagina up-to-date en twittert namens Legal Account.
Wij zijn erg blij hem in ons team te verwelkomen. Jesse is op maandag en vrijdag bij ons op kantoor aanwezig.

Onze andere nieuwe aanwinst is Merel Nieuwenhuizen. Merel heeft bij ons een stageplek gekregen van 1 augustus 2013 tot 1 februari 2014. Zij is vierdejaars rechtenstudent van de Hogeschool In Holland en heeft ervoor gekozen haar eindstage te lopen op kantoor. Merel loopt met onze juristen mee bij besprekingen en zittingen, een grote kans voor u om haar te kunnen ontmoeten!
Wij zijn erg blij dat Merel voor ons kantoor heeft gekozen en proberen haar stage tot een groot succes te maken.

Tot slot rest ons nog te melden dat ook Merlijn de Jager weer teruggekomen is in ons team. Merlijn heeft een Masterclass Bouwrecht gevolgd en hiervoor een stage gelopen bij een bouwrecht advocatenkantoor te Nijmegen en we hebben haar dus even moeten missen. Merlijn is vanaf de beginperiode van Legal Account werkzaam geweest als juridisch medewerkster bij ons op kantoor. Na 1 januari 2014 zal haar takenpakket binnen Legal Account uitbreiden. Wij houden u daarvan op de hoogte!

Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwe ontwikkelingen kunt u contact met ons opnemen. Of kom gerust even langs op onze nieuwe locatie.  Wij zijn trots u te mogen verwelkomen!