Het nieuwe jaar staat nu echt voor de deur. Het nieuwe jaar, 2015.

Dat betekend dat 2014 zo goed als voorbij is. Heeft iedereen het optimale uit 2014 gehaald? Datgene gedaan wat hij of zij had willen doen? En kan je terug kijken op een kleurrijk en succesvol 2014? Legal Account heeft in 2014 zich weer optimaal ingezet voor haar klanten en het verbeteren van haar dienstverlening. Ook heeft Legal Account zich uitgebreid met de kersverse mr. Hilal Paksoy. Zij is sinds 1 september van dit jaar werkzaam bij Legal Account en is haar klanten zowel in het Nederlands als in het Turks van dienst.Tevens streeft Legal Account ernaar om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Dit gaat ieder jaar met sprongen vooruit en zo ook afgelopen jaar.

Naast al deze positieve ontwikkelingen is er ook minder positief nieuws. Wij zullen vanaf het nieuwe jaar afscheid nemen van Merlijn de Jager. Ook via deze weg willen wij Merlijn graag bedanken voor alle jaren harde werk en inzet voor dit bedrijf.Legal Account kijkt ernaar uit om alle uitdagingen die 2015 met zich meebrengt met u aan te gaan.

 

Legal Account en al haar medewerkers wenst u hele fijne feestdagen en een sprankelend Nieuwjaar!

Ik wil u graag op het volgende wijzen. Ons kantoor is tijdens de feestdagen, van 23 december 2014 tot en met 2 januari 2015, telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u het kantoor per e-mail bereiken.