Het nieuwe jaar is gestart. Met het nieuwe jaar is ook enkele belangrijke wetgeving gestart. Een hele belangrijke wijziging waar bijna iedereen te maken mee krijgt zijn de wijzigingen in Wet Werk en Zekerheid. Deze wijzigingen hebben namelijk betrekking op rechten van werknemers en plichten van werkgevers. Vanuit het belang van de wijzigingen geven wij een informatiebijeenkomst waar wij u bij deze van harte willen uitnodigen. Deze bijeenkomst staat in het teken van U en uw onderneming en wat voor u van belang is.

Hieronder vindt u enige praktische informatie en een korte toelichting over deze bijeenkomst.

Waar: Het wapen van Vidaa (Hoekskade 160, 2661 JL Bergschenhoek)

Wanneer: donderdag 19 februari 2015

Aanvang: inloop vanaf 19.00 uur, start presentatie 19.30 uur

Sprekers: Mr. V.H.M. Voorn, Mr. M. van der Wal-Baltzer

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt dus gesproken over de veranderingen en de toekomstige veranderingen in de Wet Werk en Zekerheid. Met andere woorden, de regels rond de arbeidsovereenkomst zijn op essentiële onderdelen gewijzigd en zullen nog op essentiële onderdelen wijzigen.

Verschillende aspecten van dit onderwerp zullen aan de hand van praktijkvoorbeelden in twee rondes worden besproken. Mocht u vragen hebben zullen onze specialisten deze zo nauwkeurig mogelijk beantwoorden.

Uiteraard is er na afloop gelegenheid om na te praten onder genot van een hapje en een drankje. Wilt u zich inschrijven stuur dan een e-mail naar info@legalaccount.nl met uw naam en het aantal bezoekers.

 

Wij zien u graag 19 februari a.s.