Kerst en Oud en Nieuw staan alweer voor de deur!

Daarom is het tijd voor een terugblik naar afgelopen jaar. Wij waren U afgelopen jaar wederom met genoegen van diens. Zoals ieder jaar streven wij naar een betere en voor U prettigere ervaring van onze dienstverlening. Komend jaar zullen we ons nog meer inspannen om dat te optimaliseren.

Dat we ons afgelopen jaar hebben verbeterd hebben we aan te veel personen te danken om ze hier allemaal apart te bedanken. Toch willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze dank uit te spreken naar onze stagiair die tot en met januari in het nieuwe jaar werkzaam bij ons zal zijn, Beatrix bedankt!

Wij gaan met veel plezier het nieuwe jaar in en kijken met vertrouwen en plezier uit naar wat komend jaar met zich mee zal brengen.

Legal Account en al haar medewerkers wensen u een fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar!

Ter afsluiting wil ik U nog graag informeren omtrent het volgende. Ons kantoor is tijdens de feestdagen van 24 december 2016 tot 3 januari 2017 telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u altijd per e-mail contact opnemen.