Legal Account, naast juristenkantoor ook administratiekantoor.

Legal Account is van oorsprong een juristenkantoor voor met name de ondernemer.
Al 10 jaar streeft Legal Account het “een loket” principe na. Het is voor een ondernemer zeer vervelend wanneer hij of zij bij verschillende dienstverleners alles opnieuw moet vertellen en weer opnieuw alle documenten moet overleggen en dan ook nog eens de regie tussen die dienstverleners zelf in de gaten moeten houden.

De jurist, de boekhouder, de fiscalist, de notaris, de advocaat, de accountant, de financieel adviseur zijn allemaal mensen waar de ondernemer mee te maken krijgt.

In de afgelopen jaren heeft Legal Account samengewerkt met verschillende van deze adviseurs en daarbij, als de cliënt dat dat op prijs stelt, de regie in de gaten gehouden. Derhalve heeft Legal Account, als juristenkantoor, een zeer groot netwerk en gebruikt dit netwerk op een manier die er voor de ondernemer voor zorgt dat deze eigenlijk maar één aanspreekpunt heeft. Vaak realiseerde de klant zich niet eens dat de mensen die ingeschakeld werden eigenlijk zelf ook zelfstandige ondernemers waren.

Zo werkt Legal Account samen met mr. M. Dekker (notaris te Rotterdam), mr. S. Kroesbergen (advocaat te Ede), mr. R. van Lenningh (advocaat te Rotterdam), mr. J. Rietveld (Fiscalist), mevr. K. van Rijn (Boekhoudster te Zoetermeer) en mr. E. Karsten (financieel deskundige en planner te Oegstgeest). Met deze partijen zijn werk- en/of prijsafspraken gemaakt waardoor de klant op meerdere fronten voordeel geniet. De werkafspraken zorgen er voor dat er geen dubbel werk gedaan hoeft te worden en er prijstechnisch voor u de meest gunstigste vorm gekozen kan worden. De prijsafspraken zorgen er voor dat Legal Account, door zijn omvang, lagere prijzen heeft kunnen bedingen.

Maar Legal Account streeft naar een verder gaande dienstverlening voor haar klanten. Écht alles onder één dak en onder één naam; Legal Account!

Dat gezegd hebbende beschikt Legal Account inmiddels over een tweede kantoor in Breda en zij heeft daarbij zelf een administratiekantoor ingericht. Vanaf heden kunnen dus de klanten van Legal Account voor hun boekhouding en fiscale vragen ook terecht bij Legal Account. En natuurlijk heeft Legal Account in lange termijn planning het “inlijven” van meer disciplines. Om uiteindelijk alle disciplines onder één dak te hebben!

Het is de heer V. (Victor) Akkermans die, als ervaren controller bij een aantal grote bedrijven leiding gaf aan administratieafdelingen, zich heeft verbonden aan Legal Account en verantwoordelijk is voor deze afdeling.

Maar Legal Account zou Legal Account niet zijn als we één van onze principes niet hoog zouden houden; één aanspreekpunt!

Dus altijd één aanspreekpunt (accountmanager) die voor u de regie houdt en voor uw onderneming verantwoordelijk is. Op juridisch vlak maar ook op administratief/fiscaal vlak.

Ook Victor Akkermans hanteert het “doe maar normaal” principe. Hij maakt dus graag vrijblijvend met u een afspraak om uw mogelijkheden bij Legal Account te bespreken. Om in contact met Victor Akkermans te komen kunt u zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen.