Onze volgende informatiebijeenkomst komt er weer aan. Deze zal op 14 september a.s. om 18.30 uur plaatsvinden in het Amrâth Hotel Brabant Breda worden gehouden. De titel verklapt het onderwerp al deels. Alles daaromtrent zal worden besproken ‘van administratie naar incasso naar daadwerkelijk cashen!’ Naast dat het onderwerp op iedere ondernemer van toepassing is, is deze informatie voor iedere ondernemer ook zeer bruikbaar. Wij nodigen u dan ook graag uit om te komen.

Inschrijven kunt u door uw naam en het aantal personen waar u mee komt in een e-mail te zetten naar info@legalaccount.nl. Na de informatiebijeenkomst zal er de gelegenheid zijn om onder genot van een hapje en drankje na te praten en met ons en elkaar kennis te maken.

Wij hopen u allen op donderdag 14 september a.s. te zien!