Zoals u natuurlijk weet wordt er aanstaande donderdag 14 september vanaf 18.30 uur door Legal Account een gratis informatiebijeenkomst georganiseerd. Deze zal plaats vinden in het Amrâth Hotel Brabant Breda (Heerbaan 4, 48117 NL Breda).

Op deze bijeenkomst zal eerst een presentatie worden gegeven over hoe het incassotraject wettelijk is geregeld en praktisch vormt krijgt. Er zullen tevens tips en trics worden gegeven over hoe verstandig met debiteuren, welke natuurlijk ook klanten zijn, kan worden omgegaan.

Daarnaast zal dit thema ook worden bekeken vanuit de boekhouding en zal er derhalve niet alleen een juridisch perspectief op het thema incasso worden gegeven, maar zal ook licht op het dit thema vanuit het perspectief van een boekhouder.

Deze leerzame presentatie, die ongeveer een uur zal duren, wordt gevolgd door een borrel waar u onder het genot van een hapje en een drankje al uw vragen aan ons kunt stellen en na kunt praten.

Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u alsnog komen, dat kan! Wij verzoeken u dit, plus het aantal personen, aan te geven. Dit kan per e-mail naar uw contactpersoon bij ons kantoor of naar ons info e-mailadres (info@legalaccount.nl).

Graag tot dan!