Het nieuwe jaar laat niet lang meer op zich wachten. Tijd om even stil te staan bij 2018 en vooruit te kijken naar 2019. Er is dit jaar weer veel gebeurt bij Legal Account. Zo hebben de administratieve diensten en het kantoor in Breda meer vorm en inhoud gekregen en kunnen wij terugkijken op een goed jaar.

Wij hopen dat u ook terug kunt kijken op een heel succesvol en gelukkig 2018 en kan kijken naar een 2019 vol kansen en mooie momenten.

Legal Account gaat in ieder geval met veel plezier het nieuwe jaar in en kijkt ernaar uit om jullie, al onze (toekomstige) klanten, goed en op een fijne manier te kunnen adviseren en bij te kunnen staan in het verwezenlijken van al uw ambities.

Voor nu wensen wij u en uw vrienden en familie fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

Tot slot wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u te informeren dat wij van 24 december 2018 tot 1 januari 2019 gesloten en telefonisch onbereikbaar zijn. Voor dringende zaken kunt u per e-mail contact opnemen met uw desbetreffende contactpersoon of een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres (info@legalaccount.nl).