Legal Account is er ook voor de kleinere ondernemers / ZZP’ers. Ons voornaamste doel is om de ondernemer te laten doen waar hij of zij goed in is. Dat is ondernemen en het inhoudelijk uitvoeren van hun opdracht. Het voeren van de administratie wordt vaak beperkt tot het versturen van de verkoopfacturen en de eventuele opvolging hieraan.

Indien jouw administratie niet goed is georganiseerd is de kans groot dat jij later voor verassingen komt te staan. Denk hierbij voornamelijk aan het missen van financieel inzicht, nadelige naheffingsaanslagen en boetes van de belastingdienst en extra kosten om jouw administratie weer op orde te krijgen.

De administrateurs van Legal Account kunnen met heel veel applicaties overweg. Voor de kleinere ondernemer / ZZP’er werken wij veel met MoneyBird waar wij ook adviseur van zijn.

MoneyBird is een boekhoudapplicatie waarin de volledige administratie verwerkt kan worden. Van opstellen van de offerte tot aan het uitdraaien van de btw aangifte tot het versturen van betalingsherinneringen en een automatische bankkoppeling om de bankmutaties (automatisch) te verwerken. Via een paar muisklikken kan jij zien wat jouw resultaat is of het saldo van jouw debiteuren. Er zijn ook koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld jouw webshop. Ook is er een applicatie beschikbaar voor op jouw telefoon.
Dit allemaal in eigen beheer en tegen een normale prijs per maand zonder bijkomende kosten

Vanuit onze klantenkring krijgen wij hier veel positieve reacties op en daarom wil ik jullie via deze nieuwsbrief MoneyBird onder jullie aandacht brengen.

Geïnteresseerd of het mogelijk iets voor jouw is? Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken of Moneybird bij jouw past. Klik op deze link om te gaan naar onze adviseurspagina.

Door: V. Akkermans