Het jaar 2020 is bijna voorbij. Het jaar wat in het teken stond van corona. Wij hopen dan ook dat u en uw naasten allen gezond zijn gebleven. Ook hopen wij dat, ondanks dit bewogen jaar, u succes heeft gehad met uw bedrijf. Wij hebben en zullen u daarbij op juridisch en/of boekhoudkundig vlak altijd bijstaan en ervoor zorgen dat u zich optimaal kunt (blijven) focussen op datgene waar u zich op wilt focussen; uw bedrijfsactiviteiten!

Aankomend jaar gaan wij weer hard aan de slag om u van de beste dienstverlening te kunnen voorzien alsook uw ervaring daarmee te verbeteren. Tips en adviezen zijn altijd van harte welkom.

Wij wensen u en uw vrienden en familie fijne feestdagen en een gelukkig 2021 toe!

Tot slot wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u te informeren dat wij van 24 december 2020 tot en met 1 januari 2021 gesloten en telefonisch onbereikbaar zijn. Voor dringende zaken kunt u per e-mail contact opnemen met uw desbetreffende contactpersoon of een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres (info@legalaccount.nl).