Legal Account is afgelopen februari een nauwe samenwerking met Van Lenningh Vermaat Advocaten aangegaan. Daardoor worden klanten snel van kwalitatief hoogstaande juridische diensten voorzien.

Jesse Voorn is toegetreden tot de orde van advocaten en als zodanig werkzaam zijn bij Van Lenningh Vermaat Advocaten. De samenwerking tussen Legal Account en Van Lenningh Vermaat Advocaten zal daardoor nog sterker worden.

Voor u, de klant van Legal Account, verandert er in principe niets. U kunt zich nog steeds tot ons (Legal Account) wenden voor al uw juridische en daarmee samenhangende vragen. Het is daarbij mogelijk dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Lenningh Vermaat Advocaten. Wanneer dat het geval is, zal dat natuurlijk vooraf en transparant met u als klant worden gecommuniceerd.  Voor klanten van Legal Account verandert er niets.

Mocht u hierover vragen hebben, kunt u daarover altijd contact met ons opnemen.

Wij wensen mr. Jesse Voorn veel succes in zijn nieuwe functie.