Nog meer even tot de feestdagen en het nieuwe jaar!

Wij hopen dat u terug kunt kijken op een gelukkig, gezond en succesvol 2017. Dat u al uw doelen heeft bereikt die u heeft willen bereiken en dat u vol ambitie zit en u zich daar het volgende jaar weer volledig op wilt gaan storten.

Wij bij Legal Account zijn zeer tevreden over 2017. Wij hebben onze diensten uitgebreid en hebben er een locatie bij. Mocht u het niet weten, naast juridische diensten bieden wij nu ook administratieve diensten aan en zijn wij nu zowel in Zoetermeer als in Breda te bezoeken. Dit alles met als doel om u, als ondernemer, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Legal Account gaat met veel plezier het nieuwe jaar in en kijkt ernaar uit om jullie, al onze klanten, bij te staan in het verwezenlijken van al jullie ambities.

Voor nu wensen wij u en uw vrienden en familie fijne feestdagen en een gelukkig 2018!

Tot slot wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u te informeren dat wij van 25 december 2017 tot 2 januari 2018 gesloten en telefonisch onbereikbaar zijn. Voor dringende zaken kunt u per e-mail contact opnemen met uw desbetreffende contactpersoon of een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres (info@legalaccount.nl).