Welkom bij Legal Account

Legal Account is in 2004 opgericht en uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van juridische dienstverlening. De van origine juridische dienstverlener met specialisaties in verschillende rechtsgebieden en de visie om één loket voor de ondernemer te zijn is in 2017 uitgebreid met een eigen accounting afdeling. Legal Account is laagdrempelig en de persoonlijke benadering en de hands-on werkwijze spreken de huidige klantenkring erg aan.

Één loket voor de ondernemer is een belangrijke pijler in onze organisatie. Nu de disciplines Legal en Accounting onder één dak werkzaam zijn, kunnen we korte lijnen realiseren richting andere disciplines die bij het ondernemerschap komen kijken denk hierbij aan de notaris, de accountant, de advocaat en de fiscalist.

Financiële administratie

Het efficiënt verzorgen van uw financiële administraties rekening houdend met uw wensen en informatiebehoefte staat centraal bij Legal Account. De financiële administratie dient als betrouwbare basis voor het indienen van uw fiscale aangiftes en als instrument om uw verwachtingen te managen.

Maatwerk leveren is het startpunt voor een langdurige samenwerking. Van uw eigen boekhouder die zo nu en dan met u meekijkt tot een boekhouder die uw volledige administratie verzorgt.

Legal Account kan op locatie uw administratie verzorgen, denkt mee over het efficiënter maken van het logistieke proces omtrent uw financiële administratie en u heeft één aanspreekpunt voor al u vragen.

Fiscale dienstverlening

 

De wetgeving is constant in beweging en vanuit onze kern-activiteit, juridische dienstverlening, volgt Legal Account deze actuele ontwikkelingen nauwgezet. Een optimale fiscale vormgeving van uw organisatie in relatie met uw privé situatie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Tussentijdse rapportage


Weten waar u aan toe bent en waar u naar toe gaat is een belangrijk onderdeel om de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij geeft Manage Expectations u de rust en de ruimte om al uw aandacht te richten op uw onderneming. Legal Account kan u hierbij helpen door middel van tussentijdse rapportages en deze met u te overleggen, budget en/of forecast rondes te initiëren en op te stellen en om KPI`s te definiëren.

Het puzzelen met getallen voor een beter inzicht in uw bedrijfsvoering!

Salaris administratie


Het verzorgen van uw salaris administratie is eveneens een onderdeel van Legal Account. De maandelijks aangifte loonheffingen verzorgen en een duidelijke loonstrook voor u medewerkers genereren. Daarnaast advisering en opstellen van arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten, waarbij het arbeidsrecht een onderdeel is waar onze legal afdeling u kan ondersteunen en adviseren.

Starter


Bent u van plan om een eigen onderneming te starten, dan helpt Legal Account u graag op weg. Welke ondernemingsvorm past hierbij, welke boekhoud applicatie moet ik kiezen, hoe ga ik mijn verkoopfacturen opmaken en versturen. Het opmaken van een ondernemingsplan kan Legal Account ook voor u verzorgen.

Neem vrijblijvend contact op.

Interim


Is er een piek in administratieve werkzaamheden die u moet opvangen. Geen probleem, Legal Account zorgt morgen voor een tijdelijke kracht om de druk weg te nemen.

Tarieven


Aangezien iedere ondernemer uniek is met zijn eigen wensen en behoefte en er maatwerk wordt geleverd door Legal Account is de keuze gemaakt om met service contracten te werken.

Op basis van een introductie gesprek worden uw wensen besproken. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden die Legal Account u te bieden heeft wordt een offerte gemaakt.