Zou het toch niet prachtig zijn als u, als ondernemer, kunt beschikken over uw eigen jurist. Een praktijkman of -vrouw die uw bedrijf kent en u op een praktische manier bijstaat en met u meedenkt.

Daardoor kunnen we u ook van advies voorzien vóórdat er juridische problemen ontstaan. De ervaring leert dat dit juridische problemen en daarmee veel kosten voorkomt. Mochten er dan toch juridische problemen ontstaan, kan er snel en praktisch worden gereageerd zonder dat u zich over de kosten druk hoeft te maken. Vaak heeft u een kleine vraag en dan is telefonisch overleg vaak genoeg.

  • Gratis helpdesk, uw vragen direct beantwoord door een deskundige jurist
  • Juridische diensten worden tegen verlaagd tarief verricht
  • Uw eigen jurist / contactpersoon

Vanaf € 25,00 p/m

Wat is het precies?

Een juridische service contract met ons kantoor verzekert u van onbeperkte toegang tot onze juridische helpdesk. U kunt dan gratis en onbeperkt telefonisch (of digitaal) terecht met uw vragen. U spreekt dan met een praktijkjurist die uw bedrijf kent en u direct antwoord kan geven op uw vragen. Voor het geval de dienstverlening verlangt dat er feitelijke werkzaamheden verricht moeten gaan worden, gebeurt dit (altijd na overleg) tegen een verlaagd tarief. Denkt u daarbij aan de situatie dat er geprocedeerd moet worden, er een arbeidsovereenkomst voor een nieuwe medewerker opgesteld moet worden of dat er een overeenkomst beoordeeld of opgesteld moet worden.

Indien vanwege procesmonopolie een advocaat ingeschakeld moet worden, zal dit ook tegen een verlaagd tarief gebeuren. U heeft dus dubbel voordeel:

  • Juridische werkzaamheden: € 104,26 (in plaats van € 156,-)
  • Bedongen tarief voor advocaten: € 175,-

Eindelijk uw eigen jurist altijd achter de hand tegen kosten die u kunt overzien!

Wat kost het?

De kosten voor het juridische service contract zijn afhankelijk van het aantal personeelsleden in uw onderneming gelden voor een periode van 12 maanden.

1 persoon (eenmanszaak/DGA) € 300,-
2 – 5 werknemers € 375,-
6 – 10 werknemers € 450,-
11 – 20 werknemers € 550,-
21 – 50 werknemers € 750,-
51 werknemers of meer offerte op maat

Meer informatie?

Natuurlijk komen wij graag bij u langs voor een presentatie of nadere uitleg van deze unieke mogelijkheid!