Welkom bij Legal Account

Legal Account is in 2004 opgericht en uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van juridische dienstverlening. De van origine juridische dienstverlener met specialisaties in verschillende rechtsgebieden en de visie om één loket voor de ondernemer te zijn is in 2017 uitgebreid met een eigen accounting afdeling. De laagdrempeligheid, persoonlijke benadering en de hands-on werkwijze spreken de huidige klantenkring erg aan.

Één loket voor de ondernemer is een belangrijke pijler in onze organisatie. Nu de disciplines legal en accounting onder één dak zit zijn er ook korte lijnen richting andere disciplines die bij het ondernemerschap komen kijken denk hierbij aan de notaris, accountant, advokaat en fiscalist.

Tarieven


Aangezien iedere ondernemer uniek is met zijn eigen wensen en behoefte en er maatwerk wordt geleverd door Legal Account is de keuze gemaakt om met service contracten te werken.

Op basis van een introductie gesprek worden uw wensen besproken. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden die Legal Account u te bieden heeft wordt een offerte gemaakt.

Financiële administratie

Het efficiënt verzorgen van uw financiële administraties rekening houdend met uw wensen en informatiebehoefte staat centraal bij Legal Account. De financiële administratie dient als betrouwbare basis voor het indienen van uw fiscale aangiftes en als instrument om uw verwachtingen te managen.

Maatwerk leveren is het startpunt voor een langdurige samenwerking. Van uw eigen boekhouder die zo nu en dan met u meekijkt tot een boekhouder die uw volledige administratie verzorgd.

Legal Account kan op locatie uw administratie verzorgen, denkt mee over het efficiënter maken van het logistieke proces omtrent uw financiële administratie en u heeft één aanspreekpunt voor al u vragen.

Fiscale dienstverlening

 

Zoals u weet is de wetgeving constant in beweging. Vanuit de kern activiteit, juridische dienstverlening, zit Legal Account bovenop deze actuele ontwikkelingen. Fiscaal optimale vormgeving van uw organisatie en uw privé situatie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Tussentijdse rapportage


Manage expectations is een belangrijk onderdeel om rust te creëren. Weten waar u aan toe bent en waar u naar toe gaat is een belangrijk onderdeel om de prioriteiten juist weg te zetten. Legal Account kan u hierbij helpen door de tussentijdse rapportages met u te overleggen, budget en/of forecast rondes te initiëren en op te stellen en om KPI`s te definiëren. Het puzzelen met getallen voor een beter inzicht in uw bedrijfsvoering!

Salaris administratie


Maandelijks de aangifte loonheffingen en een duidelijke loonstrook voor u medewerkers kan natuurlijk ook worden geregeld door Legal Account. Daarnaast advisering en opstellen van arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten, onderdeel van het arbeidsrecht is een onderdeel waar de legal afdeling zich graag mee bezig houdt.

Starter


Bent u van plan om een eigen onderneming te starten. Welke ondernemingsvorm past hierbij, welke boekhoud applicatie moet ik kiezen, hoe ga ik mijn verkoopfacturen opmaken en versturen. Legal Account adviseert u kosteloos.

Interim


Is er een piek in administratieve werkzaamheden die u moet opvangen. Geen probleem, Legal Account zorgt morgen voor een tijdelijke kracht om de druk weg te nemen.